Τετρακτίς στούντιο - Μαθήματα
Τετρακτίς στούντιο

Μαθήματα Κεραμικής

Αρχική Μαθήματα Παρενθέσεις

“Ολοι κρύβουµε ένα καλλιτέχνη µέσα µας” λέει το ρητό και µένει να τον ανακαλύψουµε, ή καλύτερα να τον αφήσουµε να εµφανιστεί.
Με την εκμάθηση των βασικών τεχνικών και λίγη εξάσκηση, με την εξοικείωση με τους κανόνες των υλικών και την άσκηση της φαντασίας μας, καταρρίπτεται ο μύθος του ταλέντου!
Ολοι μπορούμε να δημιουργήσουμε με ένα μοναδικό ιδιαίτερο τρόπο, όλοι μπορούμε να εκφράσουμε τον εσωτερικό κόσμο μας, να αναπαραστήσουμε τα πράγματα με τον τρόπο που τα βλέπουμε ή όπως θα θέλαμε να είναι!
Αυτό είναι δημιουργία, είναι τέχνη ...και είναι απλό, ανθρώπινο, θεραπευτικό.
Ετσι μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε και να επικοινωνούμε με τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας, ψάχνοντας τις διαφορετικές προσεγγίσεις και οπτικές, που συχνά μας εμπνέουν και μας ανοίγουν νέους ορίζοντες.

Στο χώρο του εργαστηρίου λειτουργούν μαθήματα κεραμικής και σεμινάρια για ενηλίκους, αρχάριους ή προχωρημένους, με τμήματα πρωινά και απογευματινά.

Στη διάρκεια των μαθημάτων υπάρχουν 3 επιλογές:
2 ώρες, 4 ώρες ή 8 ώρες την εβδομάδα.
Τα μαθήματα γίνονται Τρίτη ή Τετάρτη απόγευμα από τις 5.30, Πέμπτη ή Παρασκευή πρωί από τις 10.00

Το πρόγραμμα είναι ατομικό για τον καθένα, προσαρμοζόμενο στις ανάγκες και στις ιδιαίτερες κλίσεις του, στο πόσο θέλει να εμβαθύνει στην κεραμική ή να περάσει ευχάριστα κάποιες ώρες με δημιουργική απασχόληση.

Τα μαθήματα λειτουργούν όλο το χρόνο και δεν υπάρχει περιορισμός στο χρόνο παρακολούθησης. Επειδή απευθύνονται σε ενηλίκους με ποικιλία αναγκών και ιδιαιτεροτήτων, προσαρμόζονται ανάλογα.

Τα μαθήματα προσφέρουν βήμα βήμα μια γνωριμία με τα υλικά και τις τεχνικές που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε και να εκφραστούμε.
Διδάσκονται: Βασικές τεχνικές κεραμικής και γλυπτικής, τεχνολογία κεραμικής, κατασκευή καλουπιών, μπαντανάδες και υαλώματα, τροχός, τεχνικές διακόσμησης και ψησίματος.

Σελίδα « < 1 2 3 γκαλερί > »
© 2017 ΤΕΤΡΑΚΤΙΣ studioΑΡΧΙΚΗΠΑΙΧΝΙΔΙΑΚΡΟΥΣΤΑΚΕΡΑΜΙΚΑΠΑΡΕΝΘΕΣΕΙΣΜΑΘΗΜΑΤΑΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣΤΟΠΟΘΕΣΙΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
000540011 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ